Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2012. December 17. 08:54, hétfő | Belföld
Forrás: InfoVáros | MTI

A legszebb romalány

A legszebb romalány

A győztes Menyhért Vivien szépségkirálynő (k) Kiss Hajnalka (b) és Virtyó Alexandra (j) udvarhölgyekkel a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) roma szépségversenyének döntőjén

Egyedülálló kezdeményezésként és példamutató összefogással roma szépségversenyt rendezett a Fővárosi Cigány Önkormányzat. A verseny szlogene Több mint egy verseny... Légy te a Kezdet! Nem véletlenül. A nyertes lány az FCÖ szépségnagykövete lesz. A verseny célja az, hogy a lányok a szépségükön kívül tudásukkal és kisugárzásukkal együtt mutathassák meg sokszínűségüket és azt, hogy egyenjogú tagjai a társadalomnak.

A középdöntőbe bejutott 26 lány közül 13 lány jutott be a döntőbe. A zsűri közülük választotta ki a győztes szépségkirálynőt, Menyhért Vivient.

Menyhért Vivien, a későbbi győztes bikinis bemutatkozása a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) roma szépségversenyének döntőjén. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Címkék: roma, szépségverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:33, szerda | Belföld

Zajlik az aratás, figyeljünk az utakon

Országszerte zajlik az aratás, emiatt nagyobb számban vesznek részt a forgalomban mezőgazdasági munkagépek, ami fokozott figyelmet követel minden járművezetőtől - hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter.

2024. Június 26. 07:43, szerda | Belföld

Orbán Viktor: Közép-Európa legsikeresebb légikikötőjévé fejlesztjük a Liszt Ferenc Repülőteret

Párizsban megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök és Nicolas Notebaert, a Vinci Concessions vezérigazgatója - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden.

2024. Június 26. 07:43, szerda | Belföld

Mándoki Soulmates koncert -Budapest

Örömmel jelentjük be, hogy Szent István ünnepe alkalmából Budapest szívében, a Bazilika előtti téren idén, augusztus 18-án 19:00 órától újra életre kel a többszörös platina- és aranylemezes Mandoki Soulmates muzsika.

2024. Június 25. 06:00, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: a paksi bővítés teljes és általános mentességet kapott a szankciós intézkedések alól

Sikerült megvédeni a magyar nemzeti érdekeket az Európai Unió újabb orosz szankciós csomagjával szemben is, a paksi bővítés teljes körű és általános mentességet kapott a büntetőintézkedések alól, így a beruházás felgyorsítható