Városlista
2024. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2024. Augusztus 29. 14:24, csütörtök | Sport

Szlovéniában rajtol

Szlovéniában rajtol

A hétvégén Szlovéniában versenyez Szász László, miután kategóriájában nyerni tudott a montenegrói Plevljában. Gyakorlatilag a nyáron egy hétvégés pihenőse volt a gyémántsisakos magyar versenyzőnek, s most Ilirska Bistricán nyomja a

A viszonylag gyors és nem túl technikás pályán 1998-ban versenyzett először az örökös magyar bajnok, aki többször is nagy sikerekkel búcsúzott a versenyhelyszíntől. Úgy érzi, hogy kategóriájában is eséllyel veszi fel a harcot a 240 fős mezőny többi tagjával.

– Az autó rendben van, átnéztük, s a gumik mellett remélem, hogy a megfelelő beállításokat is sikerül megtalálni erre a közele 5 kilométeres, 2 sikános versenypályára – nyilatkozta a verseny előtt Szász László, miközben Ilirska Bistrica felé tartott arra a versenyre, ahol eddig végig dobogón tudott végezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 14. 08:43, szombat | Sport

Sallai Roland a Galatasarayban folytatja pályafutását

Sallai Roland a török élvonalbeli Galatasaray labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

2024. Szeptember 13. 20:21, péntek | Sport

Kronome Ákos: Összességében elégedettek lehetünk, megnyertük a kategóriánkat!

Hét ralipáros vágott neki a P12-es kategóriába a II. WHB Győr Ralinak. A Kronome - Pásztor rallyduó az ORC P12-es kategória első helyén ért célba.

2024. Szeptember 11. 13:51, szerda | Sport

Összetett EB bronzot ért Benyó Máténak a portugáliai második helyezés

A szezonzáró portugál EB futamon a második helyet szerezte meg Benyó Máté. Ez harmadik helyet ért a 2024-es bajnokság RX1 kategóriában. AZ RX3-ban EB újoncként Kovács Sámuel a hatodik helyen zárt az év végi értékelésben.

2024. Szeptember 11. 07:54, szerda | Sport

Magyar-bosnyák - Gól nélküli döntetlen a Puskás Arénában

A magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Bosznia-Hercegovinával a Puskás Arénában kedden, a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulós mérkőzésén.